Vi hjälper dig hela vägen!

Vi levererar & installerar

• ditt trådlösa nätverk
• din mobiltelefon
• din dator
• din TV
• ditt ljudsystem
• dina vitvaror

Vi ger dig goda råd inför köpet
Vi kör hem dina produkter

Surfa med trådlöst nätverk

Vi hjälper dig välja rätt router för ditt trådlösa nätverk. Vi levererar och installerar din lösning, ansluter din teknik och visar hur nätverket fungerar.

Så fungerar din mobil

Vi hjälper dig komma igång med din nya mobiltelefon, ställer in den efter dina behov och önskemål, visar smarta funktioner och installerar de appar du vill ha. Vi ser till att du blir startklar med din nuvarande eller nya mobiltelefon. Med tjänsten Startad och klar ställer vi in den efter dina behov och önskemål, flyttar över innehåll och visar smarta funktioner. Vill du göra en backup, byta abonnemang, installera mjukvara eller koppla mailkonton? Det löser vi.

Vi hjälper dig med installationen
Vi ger dig support

Kom igång med datorn

Vi hjälper dig starta upp din nya dator och visar hur den fungerar. Vi gör inställningar och anpassningar, ser till att den är virussäkrad och installerar önskade program.

Komplett TV-installation

Vi levererar och installerar din nya tv, kopplar in eventuella digitalboxar, ljudsystem eller annan teknik och visar hur tv:n fungerar. Om du vill återvinner vi både kartonger och din gamla tv.

Text

Inkoppling av ljudsystem

Vi levererar och installerar ditt nya ljudsystem, kopplar det till din befintliga teknik, trimmar in det optimala ljudet och visar hur systemet fungerar. Om du vill återvinner vi både kartonger och din gamla teknik.

Vi jämför. Du väljer.

Vi är kunniga, erfarna och har koll på marknaden. Vi ser till dina behov. Detta gäller hela vår verksamhet och inteminst när det handlar om tv. Smart-tv, Android-tv, Google-tv, Apple-tv, LED, OLED, 4K… vad är vad?

Har du fiber, antenn eller parabol? Abonnerar på Play-tjänster? Vi reder ut begreppen och vad du behöver.

Jämför oss gärna!

Vi ger dig som vanligt de lägsta priserna, men det viktigaste för oss är att du som kund får hem en produkt – anpassad efter dina behov och förutsättningar. Detta oavsett om du önskar en mobiltelefon, en lättanvänd billig surfplatta, en OLED-TV med den senaste tekniken eller ett trådlöst ljudsystem! P.O.Radio samarbetar med leverantörer och fabrikat som borgar för kvalitet.


Frågor eller funderingar? Ring oss!

Telefon: 010-184
79 00

Kontakta oss!

Innehållet kan inte visas